Makina me qera ne Durrës

Kërkoni makinë me qira në Durrës

Location
Pick-Up
Return
Pick-Up
LocalRent Sixt Hertz Alamo
Avis Budget Enterprise Europcar
Filters
Back
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€13 per day
2019
Viti: 2007
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€14 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€14 per day
2019
Viti: 2008
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€15 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€15 per day
2019
Viti: 2011
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€17 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€18 per day
2019
Viti: 2005
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€18 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€19 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€20 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€21 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€22 per day
2019
Viti: 2010
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€25 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€30 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€32 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€40 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€60 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€60 per day
2019
Viti: 2010
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€90 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€92 per day

Vlerësimi i kompanive me qira në Durrës

Më poshtë është vlerësimi i kompanive të makinave me qira që ofrojnë shërbimet e tyre të marrjes me qira të makinave në Durrës. Renditja bazohet në komentet e turistëve dhe çmimet më të ulëta.

Pse të marrësh me qira një makinë në Durrës?

Makina me qera ne Durrës

Një qytet i madh port në bregdetin me diell të Shqipërisë mund të jetë një vend i mrekullueshëm për një pushim relaksues ose një udhëtim pune. Vendndodhja e saj ideale do t'ju lejojë të eksploroni kryeqytetin Tiranë ose të shikoni pafundësisht bregdetin e Adriatikut. Merr me qira një makinë Durrësi sot për të parë të gjitha bukuritë e peizazheve lokale.

Metodat alternative të transportit në Shqipëri janë mjaft komode dhe të lira, por nuk krahasohen me lirinë e plotë të një automjeti personal. Prandaj, ju keni zgjedhur rrugën e duhur.

Çfarë makinash mund të merren me qira në Durrës?

Kërkimi i gjatë për një model të mirë me një çmim të volitshëm nuk ka të bëjë me Shqipërinë. Këtu nuk do t'ju duhet të merreni me kushte të këqija teknike, çmime të fryra ose një përvojë të keqe me një agjenci ndërkombëtare qiraje. Por për ta mbajtur udhëtimin me buxhet, duhet t'i përmbaheni kritereve kryesore të përzgjedhjes - lloji i trupit:

 1. Sedana me madhësi të mesme. Niveli i rritur i rehatisë për një shumë të rritur në faturë
 2. Makina ekonomike. Automjetet e vogla janë liderët në rezervime.
 3. SUV. Jo shoqëruesi më i mirë për një pushim veror, por i madh dhe i gjerë.
 4. I konvertueshëm. Automjetet luksoze më të mira për makinat me qira më të mira në Durrës.
 5. Minivan. Familja do të jetë e kënaqur dhe e rehatshme.

Durrës me qira makine

Marrja me qira e një makine në Durrës duhet të jetë një detyrë e lehtë që nuk kërkon që ju të përdorni limitet e kartës suaj të kreditit. Shqipëria është e famshme për çmimet e saj të përballueshme për shumicën e shërbimeve turistike, por po në vetë bregdetin e Adriatikut?

Çmimet këtu janë pak më të larta se në qytetin kryesor të Tiranës, kjo për shkak të vendndodhjes dhe atraktivitetit të kësaj zone për shumë turistë. Në fund të fundit, shumica e njerëzve vijnë këtu për t'u çlodhur në breg të detit.

Por për t'i mbajtur pushimet tuaja me buxhet, duhet të mbani parasysh disa rregulla të thjeshta:

 1. Rezervimi paraprak është çelësi për të marrë ofertën më të mirë.
 2. Makina me qira për 1 ditë ose marrëveshje tjetër afatshkurtër shoqërohet me një çmim më të lartë në ditë.
 3. Kulmi i sezonit veror rrit shumën në çek me 50% ose më shumë.
 4. Klasa ekonomike është e mjaftueshme për shumicën e qëllimeve.

Krahaso çmimin:

Klasa e makinave Çmimi i qirasë/ditë
Makina ekonomike 15-25 €
Makinat standarde 30-50 €
SUV 40-100 €
Të konvertueshmet 50-150 €
Makina premium 70-150 €

Grafiku i kostos mesatare vjetore të marrjes me qira të makinës në Durrës

Grafiku tregon koston mesatare të marrjes me qira të makinës në Durrës në ditë. Ky çmim është llogaritur në bazë të një historie tre-vjeçare të rezervimeve për të gjitha klasat e makinave.

14 €
JAN
15 €
FEB
17 €
MAR
22 €
APR
30 €
MAY
41 €
JUN
57 €
JUL
63 €
AUG
45 €
SEP
23 €
OCT
19 €
NOV
15 €
DEC

Makina me qira e disponueshme në Durrës Options

Kilometri i pakufizuar, pa depozitë, anulim falas, pagesa me kartë ose me para në dorë dhe marrja me qira e makinës për 1 ditë janë opsione që nuk kërkojnë pagesë. Në varësi të kompanisë dhe modelit të automjetit, mund të keni më shumë komoditet pa paguar para shtesë.

Eksperiencën tuaj mund ta plotësojnë edhe shoferi, sedilja për fëmijë, Navigimi Satelitor (GPS), CDW, Paketa e Sigurisë dhe opsione të tjera me pagesë. Por mbani mend se një numër i madh opsionesh me pagesë mund të kenë një ndikim të madh në çmimin tuaj të qirasë së makinës në Durrës.

Çfarë kompanish qiraje operojnë në Durrës?

Last Minute, Sixt, Avantcar, Avis, Alamo, Carwiz, Enterprise dhe Surprice janë markat më të besuara në këtë qytet. Duke zgjedhur një nga këto marka ndërkombëtare ju do të siguroni një eksperiencë pa probleme me makinën me qira në Durrës. Apo ka alternativa më të lira dhe më praktike?

Kompania lokale e qirasë: A ia vlen?

Gjetja e një marrëveshjeje të mirë në tregun lokal mund t'ju marrë shumë kohë. Edhe nëse gjeni një çmim më të mirë, përgatituni për faktin se do të keni kushte të këqija teknike, kilometrazh më të lartë ose një përvojë krejtësisht të keqe udhëtimi. A ia vlen rreziku? Ne nuk mendojmë se ky lloj rreziku është i justifikuar. Në fund të fundit, ekziston një rrugë e qëndrueshme e provuar nga mijëra klientë të kënaqur - një agjenci e madhe ndërkombëtare me qira.

Rent a car Durres reviews

Trokat e rrethit shqiptar të Tiranës janë pika më e ëmbël e mbërritjes së turistëve. Prandaj, studimi i mendimeve të udhëtarëve të tjerë për shërbimin që na nevojitet nuk do të jetë një detyrë e vështirë. Pra, çfarë bëjnë “rishikimet e Durrësit me qira” na thuaj? Le të strukturojmë komentet më të njohura në një format të arritshëm.

Të mirat:

 • Infrastruktura dhe terreni i zhvilluar
 • Një numër i madh kafenesh dhe restorantesh autentike
 • Vetura me qira të lira në Durrës edhe gjatë sezonit të pikut
 • Proces i thjeshtë porosie me disa klikime
 • Ka gjithmonë shumë modele në magazinë
 • Niveli i lartë i mbështetjes ndaj klientit dhe menaxherëve miqësorë.

Kundërzimet:

 • Mjetet me ekonomi të mirë janë të vështira për t'u gjetur në verë
 • Durrësi i makinave me qira afatshkurtër arrin buxhetin
 • Shumë përvoja të këqija me agjencitë lokale
 • Më mirë të keni një javë të mbetur për një pushim relaksues.

A keni ndonjë gjë për të thënë? Ne do të donim të dëgjonim përvojën tuaj personale.

Çfarë dokumentesh nevojiten për të marrë me qira një makinë në Durrës?

Tifozët që udhëtojnë nëpër vendet evropiane nuk do të duhet të përballen me asnjë vështirësi kur rezervojnë ose marrin me qira aeroportin e Durrësit. Në fund të fundit, këtu është një grup bazë dokumentesh që do t'ju mjaftojnë:

 • Patentë shoferi
 • Leja ndërkombëtare e shoferit (opsionale)
 • ID ose pasaportë.

Nuk keni nevojë për një certifikatë rezervimi ose një zbritje promocionale, pasi ato janë përfshirë tashmë në porosinë tuaj. Rezervoni tani dhe shijoni lirinë maksimale të lëvizjes në Shqipëri pa kufizime.

Informacion për makinat me qira në Durrës

Vendndodhjet Durrës Shqipëri, Tiranë, Tirana International Airport (TIA)
Llojet e makinave Makina kompakte, mini-makinë, Makinë ekonomike, Sedan, SUV, luksoze, minibus (minibus), makinë sportive, standarde, ekzotike, makinë elektrike, e konvertueshme, crossover, skuter, biçikletë, motoçikletë, motoçikletë
Mënyrat e pagesës Paratë e gatshme, Kartat e kreditit, Kartat e Debitit, Visa, Mastercard
Kompanitë e makinave me qira Avis, Alamo, Budget, Hertz, Sixt, Enterprise, Keddy, Localrent, Rentalcars, Kayak, Europcar, Budget, National, Thrifty, Goldcar, AutoAlb Rent, Autounion, Carwiz, Rent Point Albania, Rentmotors, RentPlus, Wheego
Opsionet Qira pa depozitë (pa depozitë), Transmision automatik, Karrige për fëmijë, Sigurim, CDW, Anulim falas, Kilometra e pakufizuar, Shofer i dytë në kontratë, Karton jeshil (Tarifa ndërkufitare), Rezervim online, Transfertë, Garanci e ulët çmimi

Makinë me qira të lirë në Durrës

Nëse jeni duke vizituar Durrës, mund të merrni me qira një makinë nga kompanitë ndërkombëtare të makinave me qira, zyrat e të cilave ndodhen në aeroport.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës (TIA)

Ruga Nene Tereza, Rinas 1504, Albania

Pyetje të shpeshta rreth marrjes me qira të një makine në Durrës

Cili është çmimi i marrjes me qira të një makine në Durrës?
Cmimi i nje makine me qera ne Durres (Shqiperi) eshte nga 15 euro ne dite. Në sezonin e verës nga 25 Euro në ditë.
A është e mundur të marrësh me qira një makinë në aeroportin e Tiranës dhe të shkosh në Durrës?
Po. Makina me qera mbulon te gjithe Shqiperine (duke perfshire Durresin).
A mund të marr me qira një makinë në Durrës me para në dorë?
Po. Makina me qera me para ne Durres ofrohet nga te gjitha kompanite lokale qerase.
A mund të marr me qira një makinë në Durrës pa depozitë?
Po. Makina me qira pa depozitë në Durrës është e disponueshme në faqen tonë të internetit.